Nggawe Paling Lelungan

Nggawe Paling Lelungan

Nggawe Paling Lelungan Sampeyan Kanthi Saran Iki

Hot

Friday, January 5, 2018

Nggawe Paling Lelungan Sampeyan Kanthi Saran Iki

January 05, 2018 1

Lelungan bisa rame, nanging yen sampeyan yakin apa sing kudu dilakoni lan ing ngendi sampeyan kudu lunga, wong bisa njaluk pitulung saka, dsb, sampeyan bisa nikmati perjalanan sing nyenengake. Tanpa mbuwang wektu njelajah tujuan lelungan, sampeyan bisa nemokake ilang babagan sawetara tawaran paling apik ing internet. Gunakake tips iki kanggo nyegah masalah umum iki.

Kanggo tetep budget nalika ngatur perjalanan sampeyan, rencanakake kanthi akeh wektu. Sampeyan bakal nyimpen dhuwit kanthi cara iki. Uga, sampeyan bisa seneng karo kanca utawa kulawarga.

Nalika ngatur liburan, cobanen dadi fleksibel ing tujuan sampeyan. Iki bisa ningkatake kualitas liburan sampeyan. Uga, milih tujuan anyar bisa dadi teknik ngirit dhuwit.

Nalika ngatur perjalanan, pilih kamera digital kanthi kabutuhan sampeyan. Umpamane, yen trip nyakup backpacking, mbokmenawa ora bisa nggunakake kamera kanthi baterei sing bisa diisi ulang. Coba golek kamera digital sing bisa urip lan fokus kanthi cepet. Sampeyan ora pengin ketaman apa-apa.

Yen sampeyan tetep manggon ing hotel, utamane ing negara-negara sing kurang berkembang lan sampeyan khawatir babagan break-ing ing wayah wengi ing kamar sampeyan, njupuk lawang ing ngarep. A doorstop mung karet utawa kayu irisan sing bakal mbukak lawang, nanging kanthi gampang bisa nutup lawang uga.

Coba tuku karcis kanggo taman hiburan ing ngarep supaya sampeyan bisa nyithak. Ragad cilik saben tiket kanggo layanan iki cocok kanggo sampeyan nalika sampeyan ngira-ngira garis sing sampeyan bisa nyegah. Yen taman sing sampeyan tindakake nduweni entri wektu, sampeyan uga bisa ngliwati jalur admis.

Yen sampeyan mlaku-mlaku utawa nyopir kanthi bocah cilik, penting banget kanggo nggawa sampeyan supaya bisa nglipur bocah, luwih-luwih yen lelungan wis dawa. Coba nggawa sawetara dolanan favorit anak. Uga, nimbang njupuk sesuatu sing anyar. Dolanan anyar luwih cetha nyedhiyakake perhatian anak saka tinimbang apa sing wis katon sadurunge.

Nonton barang sing penting nalika lelungan. Nempel dompetmu ing lengenmu. Aja nggawa tas nganggo akses gampang marang kanthong apa wae. Njupuk perkara kasebut kanthi teliti nalika nggoleki tas travel sing dipercaya.

Leloritas kadhangkala ndadekake sampeyan pengin nggawa bagean omahmu bebarengan. Mesthine sampeyan ora nggawa akeh; mung nggawa sampeyan sing perlu. Dhaftar daftar sing paling akeh digunakake ing mangsa ngarep lan ora bisa tanpa. Mung pek sing paling penting.

Nindakake kertu bisnis utawa buku sing cocog saka hotel karo sampeyan nang endi wae. Yen lelungan ing kutha manca, iki bakal mbantu wong liya menehi arah menyang hotel sampeyan yen sampeyan tau ilang. Iki pancene migunani yen sampeyan ora nganggo basa kanthi lancar.

Yen sampeyan dilisensi, gunakake nganggo motor kanggo lelungan dina. Sampeyan bisa entuk akeh biaya tanpa nggunakake gas akeh. Bisa nyenengake kanthi lelungan kanthi motor.

Gabung situs web lelungan kanggo mbantu sampeyan entuk manfaat maksimal saka trip sabanjure. Duwe penggemar perjalanan liyane kanggo ngobrol karo lan nuduhake cathetan karo bisa mbantu sampeyan ngrancang trip sampeyan. Sampeyan bisa mangerteni apa sing ora bisa dilakoni, lan sampeyan uga bisa njupuk kanca anyar ing proses!

Yen sampeyan lagi arep numpak perjalanan panjang karo anak-anak, pek siji utawa rong lembar cookie. Iki lembar cookie bisa dadi lumahing rata kanggo nyelehake kertu utawa buku pewarnaan. Kanggo bocah sing luwih cilik, wulangna siji-sijine utawa loro-lorone kanthi nggunakake angka lan huruf sing padha.

Yen sampeyan pindhahake lelayaran, gunakake wayah resmi kanggo ngobrol karo sesanti penumpang. Kapal cenderung nyelehake sampeyan ing meja karo wong manca. Niliki wektu sing apik, lan sesambungan karo wong sing ketemu. Sampeyan bakal bisa ndeleng wong-wong mau saben dina, lan sampeyan bisa sinau babagan kapal nalika sampeyan nindakake.

Temokake layanan iki mandheg ing perjalanan nalika nyopir. Nalika milih lelungan kanthi mobil utawa kendaraan rekreasi sampeyan kudu ngerti yen ora saben dalan kaya kutha gedhe. Sampeyan bisa lelungan salami jam tanpa tandha gesang yen ana sawetara masalah mekanik. Rencana rute lan golek stasiun layanan sing sopan sing bisa njaga kendaraan sampeyan. Priksa manawa sampeyan nyimpen nomer kasebut kanggo sawetara stasiun layanan sing beda-beda sajrone dalan mung yen sampeyan kudu ditarik.

Coba ganti modhangan perjalanan, kayata sepur, bus lan subway. Sistem busar ora kaya saiki. Bus asring kurang larang, resik lan nawakake lelungan wisata kayata outlet listrik lan Wi-Fi. Sampeyan bisa nemokake tawaran bundle saka sawetara jalur bis sing bakal nggawe perencanaan sampeyan prasaja.

Lensa kontak lensa sing apik kanggo njupuk nalika sampeyan lagi ing vacation. Iki bisa dadi kontainer bobot kompak lan ringan kanggo cairan kaya pelumas.

Coba gawe tasmu katon béda karo wong liya. Dekorasi kanthi warna kasebut. Coba gunakake cat lan panandha kanggo nggambar, utawa sampeyan bisa nggunakake stiker. Iki bakal mbantu sampeyan ngerteni bagasi sampeyan lan supaya wong liya ora sengaja lumampah karo sampeyan.

Nalika lelungan, penting banget yen sampeyan duwe kabeh visa sing dibutuhake kanggo liwati saka negara menyang negara. Sampeyan bisa uga ora bisa lelungan karo dokumen sing wis ana, supaya disiapake kanggo njaluk visa sing sampeyan perlu lan rencana ahead. Yen sampeyan dipesen liwat agen, takon, ora, mriksa kedutaan ing ngendi sampeyan bakal lelungan.

Tansah kord sing dicenthang nalika lelungan. Bisa angel ngatur kabel sing perlu kanggo kabeh perangkat sampeyan. Nganggo label kasebut minangka cara sing apik kanggo mbedakake antara siji lan sijine. Tulis dhaptar kord sing sampeyan gunakake kanggo mesthine kabeh dikemas nalika sampeyan lunga.

Lelungan bisa nyenengake. Iku penting banget kanggo nindakake pakaryan sadurunge wektu sanadyan. Nggunakake saran iki, sampeyan kudu dadi pakar perjalanan nyata.
Read More